Om dette arrangement

Tid
19:00 - 22:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Guldtuben i Bibliografen

22.09.18
Lørdag 22. september kl. 19 - 22 viser vi awardshowet Guldtuben streamet direkte fra Royal Arena.

Lørdag 22. september kl. 19 - 22 viser Bibliografen i samarbejde med Gladsaxe Børnefilmklub awardshowet GuldTuben streamet direkte fra Royal Arena!
Udover et fedt awardshow, kan du glæde dig til en aften i Bibliografen med rød løber, filmkonkurrence, præmier og snacks og meget mere.

Arrangementet er for alle fra 8 – 99 år og det er gratis. Billetter kan bestilles her eller i Bibliografen fra onsdag 22. august kl. 17.

Hold øje med gladfilm.dk og bibliografen.dk for mere info.

I forbindelse med arwardshowet afholder vi for allerførste gang konkurrencen GladsaxeTuben! Konkurrencen er for børn mellem 8 - 13 år og du  kan vinde billetter til biograffilmen ”Team Albert” og andre lækre præmier!

For at deltage i konkurrencen skal du:

  1. Optage en video med din telefon eller iPad med temaet ”min yndlingsfilm”
  • du bestemmer selv om det skal være en remake af filmen eller om du fortæller om din yndlingsscene, yndlingsskuespiller eller hvad du finder på.
  • Din video må max vare 1 minut.
  • Din video må ikke indeholde stødende eller grimt sprog og skal overholde de regler der gælder for YouTube, dem finder du her 
  1. Sende din video til bibliografenbio@gladsaxe.dk senest d. 14/9 2018.
  • du skal skrive en mail med dit navn, alder og et telefonnummer og sende sammen med videoen.
  • I mailens emnefelt SKAL du skrive Gladsaxetuben .

 For at deltage i konkurrencen skal du have tilladelse fra en forælder eller værge. Du kan enten optage en lille video med din mor eller far der giver tilladelse til at du deltager i konkurrencen eller de kan underskrive tilladelsen her: 

Tag enten et billede af den underskrevne tilladelse og send den med din mail eller kom ned i Bibliografen og aflever den.

Et dommerpanel udvælger vindervideoen der vises til arrangementet i Bibliografen, hvor vinderen får overrakt præmien.