Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Koncert med Svøbsk

26.06.21
Glad folkemusik for hele familien

Der er god energi og glade toner på programmet denne lørdag, hvor gruppen Svøbsk indtager Værebro Bibliotek med glad nordisk folkemusik, sang, rytmelege og dans. Tag familien med til koncert og få en skøn musikalsk oplevelse sammen.

Der venter jer et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller på violin, harmonika, skeer, sang, guitar....  og så går den vilde og forførende folkemusik, der griber jer ved hjertet og fødderne, så I knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl.

Svøbsk har de sidste ti år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og de to musikere skaber en fortryllende stemning, musikalsk tæt sammenflettede som i pardansen svøbsk, der har lagt navn til gruppen.

Koncerten er en af Gladsaxe Bibliotekernes ”Velkommen tilbage”-arrangementer: Frem til sommerferien fejrer vi, at vi igen kan byde jer indenfor på bibliotekerne med ekstra mange spændende, gratis arrangementer for hele familien.

Alder: 4 - 12 år og deres familie.  Bemærk at både voksne og børn skal have billet.

Coronapas + ID

Vær opmærksom på, at du skal fremvise gyldigt Coronapas og ID for at deltage i arrangementet (personer under 15 år undtaget) ifølge myndighedernes retningslinjer. Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.