Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

Koncert med Trommetrolden

12.06.21
Koncert for de 3-8årige med fantastiske rytmer og medrivende sange!

Tag med ud i Trylleskoven og syng, dans eller lyt til de medrivende sange og fantastiske rytmer. Musikken er frodig og levende. Vestafrikanske rytmer blandes med smukke melodier og lyriske tekster, der er lige til at synge med på. I koncerten møder vi Trommetrolden, der drager ind til byen for at finde sig en menneskeven.  

Koncerten er især egnet for børn i alderen 3-8 år.  Både børn og voksne skal have billetter

Koncerten er en af Gladsaxe Bibliotekernes ”Velkommen tilbage”-arrangementer: Frem til sommerferien fejrer vi, at vi igen kan byde jer indenfor på bibliotekerne med ekstra mange spændende, gratis arrangementer for hele familien.  

Coronapas + ID 

Vær opmærksom på, at du skal fremvise gyldigt Coronapas og ID for at deltage i arrangementet (personer under 15 år undtaget) ifølge myndighedernes retningslinjer. Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.