Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
Gratis
Lokalitet
Bibliotekshaven
Target
For børn
Børn

Reggaekoncert med Trolle og Tormod

26.06.21
Festlig reggae og dancehall for hele familien

Trolle og Tormod ankommer i deres reggaebil til alle danske byer, hvor der skal være fest, og 26. juni kan din familie opleve dem i Bibliotekshaven til en koncert med glæde, fællesskab og festlige rytmer.

På bilens lad er der store sorte højtalere, og ud af dem strømmer den fede dancehallmusik med den tunge, dybe bas. Scenen er sat. To mikrofoner er sluttet til lydsystemet, og publikum er klar til Trolle og Tormods reggae til børn. Koncerten går i gang. Nogle danser. Andre synger. Et barn bliver interviewet. En mor laver fitness. Nogle bliver klædt ud og laver solodans. Tre piger får lov til at synge kor i mikrofonen. Alle føler, de er med, og der er gang i den på scenen.

I tilfælde af regn rykker koncerten indenfor på Hovedbiblioteket, Under Skyen.

Koncerten er en af Gladsaxe Bibliotekernes ”Velkommen tilbage”-arrangementer: Frem til sommerferien fejrer vi, at vi igen kan byde jer indenfor på bibliotekerne med ekstra mange spændende, gratis arrangementer for hele familien.

Alder fra 4 år -Bemærk at både voksne og børn skal have billet.

Familiefrokost på Magnes Madhus

Inden teaterforestillingen kan I spise en lækker familiefrokost hos Magnes Madhus. 

Pris:

Voksentallerken inkl. kaffe eller juice 119 kr. 

Børnetallerken inkl. et glas økologisk saft 69 kr. 

I kan købe billet til frokosten sammen med teaterbilletten. I kan bestille frokosten frem til torsdag d. 24. juni kl. 15.00

Coronapas + ID

Vær opmærksom på, at du skal fremvise gyldigt Coronapas og ID for at deltage i arrangementet (personer under 15 år undtaget) ifølge myndighedernes retningslinjer. Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.