Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis - tilmelding via mail til bkbmwa@gladsaxe.dk
Bibliotek
Lokalitet
Online
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Strik sammen hver for sig!

25.02.21
Kom til online-strikkecafé

Længe har vi måttet undvære inspirationen og det livgivende samvær om strikningen, men vi kan sagtens være sammen hver for sig – og dele vores strikkeglæde på internettet, når vi holder online strikkecafé. Vi glæder os til at se jer, snakke sammen og høre nyt fra strikkefronten.

Vær med - og vind!
Vi åbner den online strikkecafé med et oplæg fra Luise Bjerre Roesen, som ejer den lokale garnbutik 123knit.dk. Luise vil blandt andet fortælle om Bernie Sanders' vanter, der er blevet et verdensomspændende fænomen.

Vi udlodder samtidig en spritny strikkehåndbog og et strikkekit, som alle deltagerne i online-strikkecaféen har mulighed for at vinde.

Praktisk:
Alle kan deltage. Det kræver blot en computer med internetadgang og en email-adresse. Du behøver ikke at have særlige programmer på din computer for at deltage; du får i en mail tilsendt et link, som du skal åbne, og så er du med.

Tilmelding
Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig.
Send en mail til Mia Wagnkilde (bkbmwa@gladsaxe.dk) senest onsdag 24. februar kl. 20, og du vil blive tilmeldt og modtage udførlig vejledning.