Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
85 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Aldershvile Slotsruin
Target
For voksne
Lokalhistorie

Dronningerunden – en del af Golden Days

10.09.22
En unik tur der gør dig klogere på dronningerne i dit nærområde

Denne afgang køres ikke. Vi henviser til samme busrute fra Byens Hus, Gentofte med afgang kl 13.
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/nbwvr0ez95

Dit nærområdes historie er fyldt med dronninger i alverdens skikkelser. Deres fortællinger fylder sjældent i gadebilledet, men i anledning af Golden Days Festivalen har du en unik mulighed for at blive klogere på dem i løbet af en enkelt bustur; Dronningerunden.

Under Dronningerunden kører vi igennem fire forskellige kommuner, hvor vi undervejs fortæller historien om alt fra dronningen af Varietéteater i Charlottenlund til ostedronningen Hanne ved Holte.  Det er en tur spækket med grevinder og kejserinder, entreprenører og foregangskvinder, sangerinder og håndværkere. Der vil være to spændende stop undervejs, hvor historien bliver udfoldet yderligere, og der vil i løbet af turen blive serveret en lille forfriskning.

Busturen tager to timer i alt, og der vil være en guide med.

En del af Golden Days - QUEENS

Arrangementet er en del af Golden Days: en kulturhistorisk festival, der med nysgerrighed og glimt i øjet tager historien, samtiden og det, der har formet os som mennesker og samfund under kærlig, kritisk og kreativ behandling. Årets tema, ’QUEENS,’ er dedikeret til historiens dronninger – både dem med og uden krone på. Se det fulde program på goldendays.dk