Klassisk Lytteklub - Aflyst resten af 2020

For dig, der holder af klassisk musik.

Hvad er lytteklubben?

Gladsaxe Bibliotekernes klassiske lytteklub arbejder sammen med DR/P2/ Klub Klassisk. Bibliotekslytteklubben er for dig der holder af klassisk musik eller vil lære lidt om den. Det er ofte musikværker, der er på plakaten i DR Koncerthuset, vi har på programmet til lytteklubaftenerne. DR Klub Klassisk er en landsdækkende klub, hvor du som medlem opnår forskellige fordele. Du kan sagtens være medlem af DR Klub Klassisk uden at være medlem af bibliotekets lytteklub og omvendt.

Hvem kan deltage?
Lytteklubben er for alle, og det er gratis at deltage. Det kræver ingen musikalske forudsætninger. Du skal blot have lyst til at lytte til musikken og læse lidt om den inden lytteklubaftenerne, så vi sammen kan snakke om musikoplevelsen. Du låner en CD normalt og får tilsendt informationsmateriale før hver lytteklubaften.  Gitte Lose introducerer musikken og styrer snakken undervejs.
Der er lytteklubaften 6 gange i løbet af året med pause i sommermånederne. Lytteklubben er ikke genoptaget efter coronanedlukningen og optages ikke resten af 2020 på grund af manglende ressourcer. Du tilmelder dig for hele året, og lytteklubaftenen afholdes altid på den sidste onsdag i måneden fra kl. 18.30-21.

En ny klub starter hvert år i januar. Der kan max. være 15 deltagere på holdet, og der plejer at være rift om pladserne!

Spørgsmål om lytteklubben og afbrydningen af dette års klubaftener kan stilles til afdelingsleder Rikke Lene Larsen, riklar@gladsaxe.dk