Godt at vide

Praktisk info

Tilmelding

Tilmelding sker til kontaktpersonerne eller biblioteket for den enkelte aktivitet og efter først til mølle-princippet.
Se mere information om kontakt og tilmelding ved det enkelte tilbud.
Ved tilmelding oplyses følgende:

  • Hvilken aktivitet I vil booke
  • Den ønskede dato (angiv gerne flere muligheder)
  • Skole, klasse og antal elever
  • Kontaktoplysninger: navn, e-mail og telefonnummer

Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar på forespørgsler om tilmelding og information om eventuel forberedelse.I kan altid kontakte os på biblioteket, hvis I har ønsker og idéer til både biblioteksbesøg og samarbejder, som ligger ud over de tilbud, I finder i denne folder.

Vi kommer gerne ud til jer på skolerne, for at:

  • fortælle om bibliotekets læringstilbud, når I er i gang med at plan-lægge det kommende skoleårs undervisning.
  • fortælle om årets børnebøger til skolens lærere og pædagoger, så I kan blive opdateret på den nyeste børnelitteratur indenfor en bred vifte af genrer og målgrupper.

(Gen)indmeldelse af børn og unge under 18 år

Alle nye indmeldelser af børn og unge under 18 år foregår nu digitalt, via gladbib.dk. Indmeldelsen skal foretages af forældrene inden biblioteksbesøget Forældre til alle allerede indmeldte børn og unge under 18 år skal genindmelde deres børn digitalt. Eleverne kan ikke låne på eget lånerkort, hvis dette ikke er blevet opdateret efter den nye NemID-procedure, så husk at give forældrene besked, hvis I gerne vil låne bøger i forbindelse med jeres besøg på biblioteket.Læs eventuelt mere på vores hjemmeside om indmeldelse og genindmeldelse af lånere under 18 år.

Book en bibliotekar

Vi tilbyder rådgivning og introduktion til informationssøgning for lærere og pædagoger. Vi fortæller om bibliotekets tilbud og giver tips til, hvordan de kan bruges i klasseundervisning eller i uuv. Kontakt: Lotte Pedersen: lotped@gladsaxe.dk