Forfatterbesøg

Forfatterne Kasper Hoff og Nicole Boyle Rødtnes besøger Gladsaxes folkeskoler Klassetrin: 5. og 8. klasse

Indhold

5. klasser kan få besøg af forfatteren Kasper Hoff, der blandt andet er kendt for serierne Samlingens vogter, Gamerz og Drengen der fik ting i hovedet.I sit oplæg lægger Kasper Hoff vægt på at skabe fortællerglæde og læselyst hos eleverne med udgangspunkt i sine bøger og sit virke som forfatter.

8. klasser kan få besøg af forfatteren Nicole Boyle Rødtnes, der blandt andet har skrevet serierne Ilttyv, Rød og blå, ungdomsbøgerne XY, Hul i hovedet og flere andre.I sit oplæg fortæller Nicole, hvordan hun blev forfatter, selvom hun har svært ved at stave, og hun fortæller om sit forfatterskab for på den måde at skabe læselyst og inspirere eleverne til at forfølge deres drømme.

Før og efter forfatterbesøgene kan biblioteket bookes til booktalks om forfat-ternes mange bøger og andre, der ligner, ligesom vi udsender informations-materiale om de populære forfatterskaber før besøgene.

Sted

Forfatterbesøgene foregår ude på skolerne, og dagene er forhåndsbookede med forfatterne i efteråret 2022.

Kontakt og tilmelding

Har I spørgsmål til de to forfatterbesøg, eller ønsker I at booke booktalks før eller efter besøgene, så skriv til os:Tenna Pedersen, Hovedbiblioteket: tehepe@gladsaxe.dk Rikke Skouboe Hansen, Mørkhøj Bibliotek: rikkha@gladsaxe.dk

Forfatterbesøgene er støttet af Statens Kunstfond, og de er planlagt i et samarbejde mellem folkeskolerne i Gladsaxe og Gladsaxe Bibliotekerne. Falder jeres klasse eller skole udenfor målgruppen for disse besøg, og er I interesserede i at gå ind i samarbejder med bibliotekerne om forfatterbesøg, så er I altid velkomne til at kontakte os.