Det er for børn - Vinterferie med Filmstriben og eReolenGo

13.02.17
Smut forbi bibliotekets digitale tilbud og find masser af underholdning til børnene i vinterferien

 

Filmstriben er bibliotekets streamingtilbud til dig med et væld af fantastiske kort dokumentar og spillefilm. Her har vi spot på de film der er for børn, men der er masser af underholdning for hele familien. Det eneste det kræver er at du er oprettet som bruger på Gladsaxe Bibliotekerne.

Hent app’en Filmstriben Next, gå på opdagelse og se film!

Der er et bred udvalg af kvalitetsfilm f. eks serien Mægtige maskiner, som er korte film for piger og drenge fra ca. 3 år med benzin i blodet! Her bliver der præsenteret alt fra borerig til betonkanon. Der er også klassikerne - Alle de små skønne Cirkeline film og en større samling af  Astrid Lindgren filmatiseringer. 

På Filmstriben er der også et udvalg af de bedste animationsfilm for børn, også dem der ikke er så kendte - her kan især anbefales Brendan og hemmelighedernes bog, Den lille pige og profeten og Brevet til Momo. Et must see er også den utroligt smukke og rørende Den lille prins

 

eReolenGO

eReolenGO er bibliotekets e og lydbogstilbud til børn. Her findes masser af letlæsning, højtlæsning og romaner, både som bøger og lydbøger.

Det eneste det kræver er, at du er oprettet som bruger på gladsaxe Bibliotekerne. Hent app’en GO! og find masser af læsning til vinterferien.  

Læs Emma Thomsons nyfortolkninger af Beatrix Potters Peter Kanin højt for de mindste eller Lyt til Lene Kaaberbøls fantastiske trilogi om Katriona Trivallia.

Der er hele tiden anbefalinger til ny og spændende læsning inden for forskellige genrer, så der er rig mulighed for at finde lige præcis den rigtige bog.