Nye tv-serier

07.08.15
Rikke anbefaler nyanskaffede tv-serier på biblioteket

Her er et udpluk af tv-serier der lige er landet på biblioteket. Det er selvfølgelig nogle af de bedste der kører lige nu og de forrige sæsoner kan selvfølgelig også lånes på biblioteket! Vær opmærksom på at sæsonerne er på flere dvd'er.

Hell on wheels - sæson 4
Sydstatsmanden Cullen Bohannan, der egentlig leder efter den nordstatsmand, der dræbte hans kone under den amerikanske borgerkrig, involveres endnu engang i ledelsen af jernbanebyggeriet tværs gennem det amerikanske kontinent.

Orange is the new black - sæson 2
Piper Chapman løslades fra Hullet, en frygtet isolationscelle og genoptager livet i det åbne fængsel Lichtfield, hvor livet går sin vante gang med overgreb og vold, tuskhandel og magtkampe, der med etnisk slagkraft, især mellem afroamerikaneren Vee og Red, der er af russisk afstamning

Ray Donovan - sæson 1
Ray Donovan er en "fixer", der klarer ting og sager, som ikke tåler dagens lys! Han er også familiemenneske med kone og to børn samt tre brødre med lig i lasten. Og en far, der løslades fra fængsel og har en egen dagsorden!

Turn - sæson 1
I 1776 under den amerikanske uafhængighedskrig tvinges kålfarmeren Abe Woodhull til at vælge side. Sammen med to barndomsvenner starter han en spionring, der med livet som indsats kæmper mod den britiske krone og for George Washingtons muligheder for at vinde krigen

 

Tags
Materialer