Sommer på eReolen

14.06.17
Vi nærmer os sommerferien, og eReolens sommerkampagne er skudt i gang! Få inspiration til lydbøger, hele familien kan lytte til sammen!

I dag skyder eReolen årets sommerkampagne i gang! Sommerferien toner sig frem et sted i horisonten, og det betyder selvfølgelig, at vi allesammen får masser af dejlig tid til at læse! Digitale bøger fylder ingenting i kufferten, og så er de perfekte til gåturen, når du hviler på flyve- eller togturen, eller når du hænger i køjen midt i solen.

I år retter eReolens sommerkampagne sig især mod børnefamilien, så i sommerens løb vil vi sætte fokus på børn og unge – men også forældre og barnlige sjæle. Temaet er igen i år ”Tænd for en anden verden”, og det er netop den følelse af at træde ind i en anden virkelighed og slippe fantasien løs, vi gerne vil dykke ned i og opmuntre.

Hvad end du foretrækker at dase i skyggen med en ebog eller lade ordene flyde i ørerne med en lydbog, vil du i sommerens løb kunne finde masser af inspiration til sommerens læseoplevelser i nyhederne på eReolens hjemmeside, i forfatterportrætter og temaer. Du kan læse om, hvordan du bruger eReolen i udlandet ved at klikke her.

Også på Facebook vil det myldre med anbefalinger, forfatterfredage, de sidste nye YA-titler fra eReolen Global og ideer til lydbøger, som hele familien kan lytte til sammen - i alt fra bilen, campingteltet eller sommerhuset.

Husk, at der i år er købt ekstra mange Ekstra titler, så cirka halvdelen af eReolens bøger altid kan læses, selvom du har opbrugt bibliotekernes udlånskvote. Også på eReolen Global, hvor du kan læse digitale bøger på engelsk, vil der i sommerens løb strømme et væld af nye titler ind. Hent app'en Overdrive, og læs eller lyt direkte på din telefon eller tablet.

Har du lyst til at drømme dig væk til en anden verden sammen med ungerne, så prøv en af bøgerne herunder.

/Dagmar, redaktør på eReolen

Oprindeligt skrevet af Aarhus Kommunes Biblioteker.

Materialer