Sommerferielæsning for Drenge

Sommerferien er igen over os - her er bibliotekarens bud på, hvad DU skal læse i din ferie.

Så er tiden kommet hvor vi alle sammen tager på sommerferie, og uanset hvilken slags ferie man holder med familien (by-, land-, strand- og/eller skovferie), kan man godt have brug for at tage en god bog med sig.

Heldigvis er der allerede kommet et par virkeligt gode titler i år, som er interessante hvis man bare vil underholdes og ikke gider at tænke for meget, mens man ligger og læser på stranden.

Til fantasylæserne er der kommet en masse efterfølgere eksempelvis til Colombus "House of Secrets",  Riordans "Magnus Chase" Flanagans "Våbenbrødre" og Sandersons "Stålhjerte",  og vi fik også en flot udgave af de klassiske "Dragonlance Legender". Men der startede også et par nye serier op såsom, Peter W. Bretts "Den tatoverede mand" og Robin Hobbs "Snigmorderens lærling" , som bestemt er et kig værd, hvis man kan lide fantasy.

Til de der kan lide gys har vi fået endnu et bind i serien om "Nekromathias" og en lille ting fra Henrik Einspor om uhyggelige klovne. 

For spændings-elskerne har vi fået den hæsblæsende skattejagt med "Jake Atlas", en forhistorie til "Maze Runner", og den sidste bog i "Endgame"-trilogien.

Så der er bestemt nok at gå igang med af nye ting.

Husk vi er igang med Sommerbogen nu, hvor man let kan få fingre i en gratis bog!

God ferie.

Tags
Materialer