Tokaido brætspil
Tokaido brætspil brætspilsfestival

Spilbibliotekaren anbefaler: Tokaido - et smukt brætspil

12.02.16
Spil brætspillet som får dig til at være fuldstændig i zen. En smuk rejse gennem japansk kultur og kirsebærtræer

Brætspilsgruppen på Gladsaxe Bibliotekerne har spillet brætspillet Tokaido igennem, og var meget begejstrede for spiloplevelsen

’Tokaido vejen’ også kaldet East Sea Road  er en berømt vej i Japan, der har inspireret til dette spændende, strategiske og yderst flotte brætspil.Spillet bygger på en simpel idé, uden at være simpel i sin handling.

Tokaido handler om at opnå den perfekte rejse, og undervejs skal du stoppe ved en masse poster og smage på den lokale cuisine, møde nye folk, besøge helligdomme, nyde de flotte landskaber mfl. Vinderen er den som har oplevet de mest spændende og forskelligartede ting.
Men lad dig ikke narre af den pæne facade, Tokaido er et spil med mange svære valg og problemstillinger; og jo bedre du er til at afkode dine medspilleres strategi, jo lettere vil du kunne opnå den perfekte rejse.

På trods af alt det, er det stadigvæk et 'feel good' spil og selv om du taber i Tokaido, går du stadig derfra med en god følelse i kroppen. Så ingen behøver at være frustrerede efter dette spil, som egner sig godt til en hyggelig aften med gode venner, måske efter maden.

Når du først har spillet Tokaido færdig, vil du gå i gang med en ny omgang, du kan slet ikke lade være…

Videogennemgang af brætspillet Tokaido

Anbefalet af spilbibliotekar Jeppe Thorsen

 

Materialer