Hvilken verden vil du gå på opdagelse i?

26.04.23
Kampagne udviklet af børn for børn

Landets biblioteker inviterer sammen med eReolen Go alle børn i alderen 9-12 år til at overtage bibliotekernes litteraturformidling i hele maj måned. Vi har ladet børnene bestemme, hvilke historier der skal fremhæves som en god oplevelse. For der sker nemlig noget helt særligt for læseiveren, når børn selv bestemmer, hvad de vil læse.

Sådan deltager du i kampagnen på Gladsaxe Bibliotekerne

Alle børn i alderen 9-12 år har mulighed for at deltage, enten ved at besøge Gladsaxe Hovedbibliotek og Bibliotek+, hvor bøgerne er udstillet eller ved at klikke sig ind på eReolen Go. Her kan børnene komme med anbefalinger og vælge de historier, der skal fremhæves i både det digitale og det fysiske bibliotek.

Her kan man dele sin boganbefaling på eReolen Go

Så kender du et barn, der elsker bøger og som gerne vil give oplevelser videre til andre børn? Eller kender du et barn, der mangler inspiration, men som helst vil have det fra andre børn? Uanset så tag barnet med ned på Gladsaxe Hovedbibliotek og Bibliotek+ eller følg med hos eReolen Go, hvor bibliotekerne giver børn mulighed for, i fællesskab med andre børn, at få og give gode læseoplevelser videre – bibliotekerne garanterer, at der er en oplevelse i vente for alle.

Hvad har børnene selv valgt som de bedste læseoplevelser?