Besøg hovedbiblioteket i weekenden

11.04.23
Biblioteket er fyldt med oplevelser for hele familien.

Kom og hyg dig med familien på biblioteket i weekenden.

På lørdag fejrer vi, at det er 60 år siden, Astrid Lindgren vakte den raske dreng fra Lønneberg til live. Bl.a. inviterer vi til to snitteworkshops, hvor I kan komme og lave jeres egen træmand. Det bliver en rigtig hyggelig dag fyldt med sjov. Læs mere om fødselsdagsfesten for Emil og bestil billetter til snitteworkshop på her.

Søndag holder biblioteket lukket på grund af pinsen.

I børnebiblioteket kan I naturligvis hygge jer i legehjørnet og nyde foråret i Bibliotekshaven. Der er også masser af inspiration til de små læseheste på udstillingerne, rundt omkring i børnebiblioteket.

I forhallen kan du finde bøger til din næste vandretur, få gode idéer til at holde ferie på budget - både ude i verden eller derhjemme. Og blive klogere på hvordan du holder en klimavenlig ferie med dine nærmeste. Vi har opsat bøger til at holde staycation (ferie i hjemmet) i starten af rummet og bøger til vandreture, togferier og cykelture længere inde i rummet.  

I voksenbiblioteket kan du blive inspireret til at læse exofiktion. Men hvad er exofiktion? Måske læser du det allerede? Kom ned på hovedbiblioteket og bliv klogere på hvad termen: exofiktion egentlig dækker over. Spørg endelig til udstillingen, vi forklarer gerne og hjælper jer med jeres næste læseoplevelse.