DOX:ON:TOUR

DOX:ON:TOUR i Bibliografen

20.02.17
En af verdens største dokumentarfilmsfestivaller indtager Bibliografen i marts.

Der er fed live-filmmusik, blod og etik på programmet når Bibliografen i samarbejde med Kulturmetropolen og CPH:DOX for besøg af dokumentarfilmsfestivallen DOX:ON:TOUR i marts.

På DOX:ON:TOURS hjemmeside kan du læse vores fulde program, som blandt andet indeholder Coming of age skolefilm og USKIK-awardshow.

 

Onsdag 22. marts kl. 19.30 i Bibliografen

Oplev live jazzorkesteret KissKissBangBang i en intim mini koncert, hvor de 4 musikere fortolker James Bond, Spiderman og Superman. Bagefter viser vi dokumentaren SCORE: A Film Music Documentary -   et fascinerende indblik i filmens musikalske univers, der tager os helt med ind i studiet, hvor nogle af Hollywoods største komponister gennem tiderne – blandt andre John Williams, Hans Zimmer, Ennio Morricone og Danny Elfman – fremtryller ikoniske melodier gennem eksperimenter med nye metoder, moderne teknologi og finurlige instrumenter.

Der et et lille glas vin til at skylle den gode musik ned med i prisen.

Bestil billetter her.

Lørdag 25. marts kl. 16 i Bibliografen

Vær med til landsdækkende simultanvisning  af den smukke og tankevækkende dokumentar om hvalfiskerne på Færøerne.

Færøernes storslåede natur lægger en smuk, dramatisk ramme om indbyggernes liv. Og om ‘The Islands and the Whales’, en billedskøn film fra øriget, hvor menneske og natur har levet med og af hinanden siden tidernes morgen. Men tiderne skifter, og nu er menneskets aftryk på planeten også nået helt op nordpå. Forureningen af havene gør fiskene giftige og folk syge. Men fiskeriet er en integreret del af færingernes kultur og selvforståelse. En læge med et godt hjerte er fanget i dilemmaet i midten. En fængslende film om traditioner, sammenhold og tillid i skyggen af en usikker fremtid.

Bestil billetter her.

Vi glæder os til at se jer i mørket.