Gladsaxe Kommunes skovture

28.06.21
Skovtur for selvhjulpne

Årets skovtur for dig der er selvhjulpen pensionist, førtidspensionist eller selvpensioneret. Turen går i år til skønne Frederikssund, hvor vi yder en dejlig frokost på Restaurant Kalvø med udsigt til Roskilde Fjord.

Vi mødes af herlig sang og musik af vores skovturshuspianist Brians Musik. Ved restaurantens fod ligger Frederikssund Vikingeboplads, som man kan nå at besøge i pausen.

Til frokost skal vi nyde en lækker to-retters menu, som består af kalvesteg med nye kartofler, vildtsauce, Waldorff salat og sødt og surt. Til kaffen serveres en lækker dessert.  

Skovturene afholdes 13., 14., 15., 16., 17., 20. og 21. september. Afgang er kl. 10 fra Gladsaxe Rådhuspassage, og vi er hjemme igen cirka kl. 18. På busturen fortæller frivillige turguider om de mange seværdigheder, vi ser undervejs.

Tilmelding og billetsalg til skovturen for selvhjulpne

Billetter til skovturene for selvhjulpne kan købes på gladbib.dk fra 1. juli til 1. september, eller til alle billetter er solgt. Du kan også gå på dit lokale bibliotek og købe din billet med betalingskort Bemærk du kan ikke købe billet i BIBLIOTEK+. Du kan købe op til fire billetter ad gangen. Du skal blot oplyse navn og adresse på de personer, du køber billetten til. De personer, du køber billetterne til, skal være pensionister og bosiddende i Gladsaxe Kommune. Som køber skal du også oplyse dit telefonnummer, så du kan kontaktes, hvis turen skulle blive aflyst, og billetkøbet skal refunderes. Billetten skal fremvises i skovtursbussen.

Køb billet her

Krav for at deltage

For at deltage i skovturene skal du være pensionist, efterlønner eller selvpensioneret og bosiddende i Gladsaxe Kommune.

Du skal kunne fremvise gyldigt sundhedskort på skovturen. Ifølge de nuværende planer for genåbning er der ikke krav om Coronapas på skovturene. Men du kan holde dig ajour på gladsaxe.dk/corona

Spørgsmål vedr. skovturene

Spørgsmål vedr. skovturene kan rettes til ældrekonsulent Ea Lykke Elsborg på e-mail: sofeel@gladsaxe.dk eller på telefon 39 57 55 43 eller 39 57 57 57.