gys

Grusomme gys på Gladsaxe Bibliotekerne

13.10.17
I takt med efterårets kortere dage og mørkere nætter spreder uhyggen sig lige så stille på Gladsaxe Bibliotekerne.

Efterårsferie og Halloween står for døren, så er man til krybende rædsel og frygtindgydende monstre, er biblioteket lige stedet. Der lagt op til gys og uhygge, i forbindelse med efterårsferien og Halloween.

Vi har støvet nogle af sine allermest gyser- og horrorentusiastiske bibliotekarer af og sat dem i stævne til to aftener i uhyggens tegn.
Den 6. november har man chancen for at få inspiration til endelig at komme i gang med netop dén horrorroman, man aldrig turde at åbne, og allerede den 15. november er det filmens tur. Her vil bibliotekets gysernørder sætte publikum ind i genrens konventioner og alsidighed. For at gøre stemningen endnu mere blodrød vil der denne aften blive serveret en Bloody Mary til de fremmødte.

Til børnene

Til børnene er der en hel stribe af fantastiske aktiviteter at se frem til. 

For eksempel kan man skære sit helt eget græskarhoved. Personalet vil stå klar med idéer, skabeloner og udskæringsværktøj. Er man mere til udendørs aktivitet, gemmer der sig monstre, hekse og zombier i Bibliotekshavens skygger. Kom i jeres sejeste Halloweenkostume og skræm dem væk! For de lidt yngre men stadig modige børn fortælles der uhyggelige spøgelseshistorier i hovedbibliotekets kælder, inden der serveres en "klam" Halloween-middag for alle.

Mørkhøj er noget nær det uhyggeligste sted, vi kender, og på biblioteket kan man høre gyserhistorier og smage heksemutters bryg, hvis man altså tør. Det samme gør sig gældende på Værebro Bibliotek, hvor man kan gennemsøge de mørklagte kælderrum for at løse Halloween-gåden. Her vil der være flotte præmier til alle, der finder op fra kælderen igen.

Billetter

I kan finde tidspunkter og billetter på Gladsaxe Bibliotekernes hjemmeside. Da der er et begrænset antal pladser til alle aktiviteter, skal man bestille billet.

Læs bibliotekarernes uhyggeligste anbefalinger

De bedste nye gysere til børn og unge

(U)hyggelige bøger til kreative dage

Lette gys

(U)hyggelig læsning

Uhyggelig musik