jul
jul

Julen på Gladsaxe Bibliotekerne

21.11.18
Det er ved at være juletid og Gladsaxe Bibliotekerne sørger for julestemningen

Så er det igen ved at være den tid på året, hvor der skal bages, klippe-klistres og lyttes til gode historier. Gladsaxe Bibliotekerne julehygger frem til jul, vi har pyntet fint op og fundet julebøgerne frem fra kælderen. I kan slippe kreativiteten løs med genbrug og klip, lim og fold med udgåede bøger og mælkekartoner. De slidte bøger og mælkekartoner bliver til fine æsker og smuk julepynt. I kan komme og være med til at give gamle ting et nyt fint liv på både Hovedbiblioteket og Værebro Bibliotek.

I kan også lave traditionel juleklip, når der julehygges på Mørkhøj Bibliotek og i Bibliografen. På Mørkhøj Bibliotek kan I også blive klogere på juletraditioner i andre lande, når der er der er ”Leg og Læring” på flere sprog for de små.

Juleteater
Som altid byder Gladsaxe Bibliotekerne også på masser af juleteater. Traditionen tro kaster Cirkeline og musevennerne sig ud i alle juleforberedelserne både hjemme og i skoven. De møder den skurkagtige kat, de sjove skovnisser og Snemusen Knud med den røde tud - og får til sidst en dejlig juleaften.

Louise Schouw Teater spiller både ”Julemandens gave”, ”Den store nisseprøve” og "Nissemor og Kanelia i julenød". Oven i hatten spiller Det lille Turnéteater ”Juleevangeliet”.

I kan se alle datoer og bestille billetter til teater på bibliotekets hjemmeside under ”Det sker”.