Christiansborg af Mara Sattrup
Christiansborg af Mara Sattrup

Køb kulturpas til årets Kulturnat den 11. oktober

26.09.19
Kulturpasset kan købes på alle biblioteker i Gladsaxe fra mandag den 30. september

Årets Kulturnat løber af stablen fredag den 11. oktober. For at få adgang til alle arrangementer skal du have et kulturpas. Kulturpasset giver også adgang til fri transport med tog, S-tog, bus og metro i hele Hovedstadsområdet zone 1-99 fra kl.17 til kl. 05

Kulturpasset koster 95 kr, og kan købes på alle biblioteker i Gladsaxe. Ved køb af Kulturpas er det muligt at få udleveret en trykt oversigt over årets arrangører, men beskrivelserne af de specifikke arrangementer findes kun på hjemmesiden. Den trykte oversigt udleveres så længe lager haves. 

Børnepas er gratis og kun for sjov til alle børn under 12 år. Det er ikke nødvendigt for børn at have et børnepas for at deltage i Kulturnattens arrangementer. Børnepasset er ikke gyldigt som billet i bus, tog og metro.Èn voksen med Kultur-badge kan tage to børn til og med 11 år gratis med på kulturnatten. Hvis der er flere end to børn, skal der købes et Kulturpas for hvert tredje barn.

Ved køb af Kulturpas er det muligt at få udleveret en trykt oversigt over årets arrangører, men beskrivelserne af de specifikke arrangementer findes kun på hjemmesiden. Den trykte oversigt udleveres så længe lager haves.

Læs mere om Kulturnatten og se programmet her