Læg oplevelser under træet
Læg oplevelser under træet

Læg en oplevelse under juletræet

29.11.18
Undgå julegavestress og glæd én, du holder af med en oplevelse i det nye år. Gladsaxe Bibliotekerne har oplevelserne – Det er bare at vælge.

Julen er hjerternes fest og vi hjælper dig med personlige oplevelser, som vil skabe glæde i det nye år – lige til at lægge under juletræet. Foråret 2019 byder på en række spændende, sjove og tankevækkende oplevelser.

Frank Zappa - Kom tæt på musikken
Per Wium har fulgt Frank Zappa siden 1970, og musikjournalisten vil tage publikum med på en musikalsk rejse fra Zappas "Mothers of invention" i midt-60'erne og frem til de sidste udgivelser før hans alt for tidlige død i 1993. Frank Zappa var det hele og kunne det hele. Pop, rock, jazz, avantgarde, moderne klassisk musik osv. Han beherskede det enkle og det dybt komplicerede, samt evnen til at skabe collage-musik med mange elementer.

Tid: Onsdag 20. februar kl. 18:30 - 20:30
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek
Entré: 35 kr. Billetter kan købes her

Forfattermøde: Anne-Cathrine Riebnitzsky om Smaragdsliberen
Den prisbelønnede forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller om sin seneste roman Smaragdsliberen. En smuk fortælling om ubrydelige venskaber på tværs af religiøse overbevisninger, om kærlighed og bratte fald: En roman om at vælge livet til.

Tid: Mandag 25. februar kl. 19.00
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek
Entré: 100 kr./60 kr. for medlemmer af Klub Kræs. Billetter kan købes her

Mændene, der plydrede Europa
Hør DRs to journalister, Niels Fastrup og Thomas G. Svaneborg fortælle historien om et netværk af internationale finansfolk fra London og Frankfurt, som i årevis har udplyndret store dele af Europa for milliarder og atter milliarder af skattekroner.

Tid: Torsdag 28. februar kl. 19.00
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek
Entré: 100 kr/60 kr for medlemmer af Klub Kræs. Billetter kan købes her

Leonora Christina Skov er din DJ
Få ny musikinspiration og bliv klogere på et forfatterskab, når Leonora Christina Skov besøger Gladsaxe Hovedbibliotek. Leonora Christina Skov er musiknørd, cd-entusiast og passioneret elsker af musik, der ligger langt fra mainstream. Kom til lyttearrangement og få bestsellerforfatterens bedste musikanbefalinger, når hun præsenterer obskur indie, shoegaze, singer-songwriting med fantastiske tekster og ny, skæv klassisk musik. Du kan også høre om, hvordan musik er en vigtig del af hendes skriveproces, og hvorfor musikken spiller en stor rolle i hendes seneste roman Den, der lever stille.

Tid: Tirsdag 2. april kl. 19.00
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek
Entré: 50 kr./35 kr. for medlemmer af Klub Kræs. Billetter kan købes her

Fra Libanon til Lærkevej - Abdel og Souad
I dette varme, underholdende og meget personlige foredrag tager journalist og bestsellerforfatter Abdel Aziz Mahmoud og hans mor Souad Taha os med helt ind i deres fælles historie. Med afsæt i deres bog af samme navn, fortæller de ærligt og medrivende om alt det svære lige fra krig til kærlighed, men kommer undervejs også med masser af de sjove og skæve anekdoter, der skabes i mødet mellem mennesker på tværs af kulturer og landegrænser.

Tid: Onsdag 15. maj kl. 19.00
Sted: Bibliografen
Entré: 100 kr.  Billetter kan købes her

 

Materialer