Læg en oplevelse under juletræet

05.12.17
Julen er hjerternes fest og vi hjælper med personlige oplevelser, som vil skabe glæde i det nye år – lige til at lægge under juletræet. Foråret byder på en række spændende, sjove og tankevækkende oplevelser.

Katinka og Michael Strunge
Den prisbelønnede sangerinde Katinka har høstet store anmelderroser for sin præstation i teaterstykket ”Væbnet med vinger”, hvor Michael Strunges elskede digte er fortolket til en musikalsk og kalejdoskopisk forestilling. Katinka gæster Bibliografen med et par numre fra forestillingen, som optakt til den bevægende og livsbekræftende dokumentarfilm: ”Væbnet med ord & vinger”, der går bag om myten Michael Strunge.

Tid: Tirsdag 16. januar kl. 19.00
Sted: Bibliografen
Entré: 120 kr. Billetter kan bestilles her.

Forfattermøde: Jesper Wung-Sung
Jesper Wung-Sung har skrevet en fantastisk roman ”En anden gren”, om sine oldeforældres møde og liv. Bogen er nomineret til DR Romanprisen og handler om at elske, vælge og fravælge. Jesper Wung-Sung har formået at fortælle oldeforældrenes kærlighedshistorie meget præcist og indlevende.

Tid: Mandag 26. februar kl. 19.00
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek
Entré: 100 kr./65 kr. for medlemmer af Klub Kræs. Billetter kan bestilles her

Familiekoncert med Dissing og Las
Dissing og Las spiller sprælske og finurlige sange fra albummet ”Min mormors gebis” – et album baseret på Jakob Martin Strids elskede børnebog af samme navn.
Den anmelderroste trio har givet Strids nyklassiker en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne.

Tid: Lørdag 7. april kl. 11.00
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek
Entré: 50 kr. for voksne/35 kr. for børn. Billetter kan bestilles her

Ditte og Louise: Komik: ”The angry art”
Ditte Hansen og Louise Meiritz står bag den populære og satiriske komedieserie Ditte & Louise. De to skuespillere gæster Bibliografen til en forrygende og underholdende aften, hvor emner som komik, kønsroller og tabuer tages under kærlig behandling. Det er satire, det er pinligt, det er skrupskørt, og det er hamrende sjovt!

Tid: Onsdag 25. april kl. 19.00
Sted: Bibliografen
Entré: 100 kr. Billetter kan bestilles her

Samuel Rachlin: Vladimir Putin og den nye verdensorden
Vi lever i en tid med opbrud og store geopolitiske forandringer. Trump vil gøre Amerika »great again«,  som »the tweeter in chief«. Vladimir Putin vil genoprette Ruslands status som stormagt ved at destabilisere resten af verden med hybridkrig, hacking og fake news. Kinas præsident Xi er godt i gang med at gøre »Riget i Midten« til verdens rigeste og mægtigste land. Og Nordkoreas Kim Jung Un vil være storpolitikkens joker, der kaster om sig med atomvåben og truer verden med ragnarok.

Tid: Onsdag 6. juni kl. 19.00
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek
Entré: 100 kr./65 kr. for medlemmer af Klub Kræs. Billetter kan bestilles her.

Besøg Stevnsfortet
Stevnsfortet var under hele sin levetid en vigtig brik i Danmarks og NATO’s forsvar mod den lurende trussel fra østblokken i tilfælde af, at den Kolde Krig skulle gå hen og blive varm.
Her sad fortets bemandingen gennem 40 år klar døgnet rundt for at indsamle, analysere og trusselsvurdere efterretninger samtidig med at de også vidste, at halvøen Stevns ved et krigsudbrud med et slag ville befinde sig ved allerforreste frontlinje. Gladsaxe Bibliotekerne inviterer sammen med Garderhøjfortet og Jægersborg Bibliotek på en bustur til Stevnsfortet, hvor vi på en guidet tur oplever det underjordiske fort, som det så ud dengang, krigen var tættest på.

Bussen stopper på Jægersborg Bibliotek og Gladsaxe Hovedbibliotek på både ud- og hjemturen. Husk at markere hvilket sted du ønsker på-og afstigning når du køber billetter via linket her på siden.

Tid: Torsdag 14. juni, kl. 9:45 – 16:30
Sted: Gladsaxe Hovedbibliotek – Stevnsfortet
Pris: 150 Kr. Bestil billet(ter)
Tilmelding senest torsdag d. 24. maj 

 

Tags