ereolen
ereolen

Podcast på eReolen

03.04.19
eReolens podcast tilbyder spændende og lærerige podcastserier om både historie og teknologi, om forfattere og bøger og om yoga og meditation.

Podcast er populære som aldrig før, og der er god mulighed for at lytte sig klogere med eReolens podcast.

Tænkepauser
Nogle af podcastserierne udspringer af boghistorier af bogserier, som du måske allerede kender bl.a. serien Tænkepauser, der er Aarhus Universitetsforlags populære serie med forskningsbaseret viden til lægfolk. Med udgangspunkt i denne serie har forlaget produceret en række interviews med bøgernes forfattere, som alle sammen er forskere med stor faglig viden.

Litteratur og læseoplevelser
Forlaget Gyldendal har produceret en podcastserie i samtalegenren, hvor der bliver diskuteret littetur og læseoplevelser. I denne serie kan du bl.a. Emma Holten, Anne Lise Marstrand Jørgensen, Klaus Rothstein, Kaspar Colling Nielsen og mange flere, der hver især fortæller om deres forhold til litteratur og anbefaler gode bøger.

Opfindelser
Toilettet, telefonen, pengene og bogtrykkerkunsten. Teknologiens største og vigtigste opfindelser er på en gang ekstraordinære og helt tæt på dagligdagen. I podcastserien ”50 opfindelser” interviewer Line Friis Frederiksen en række eksperter om nogle af verdenshistoriens vigtigste opfindelser.

Find dem på eReolens hjemmeside
Du kan se eReolen udvalg af podcasts ved at søge på ”podcast” i søgefeltet eller kig ind på inspirationssiden på eReolens hjemmeside. Afspilningen foregår, ligesom når man afspiller en lydbog, og podcasts kan downloades i eReolens app.