Antboy
Antboy

Ring til Antboy og red julen!

28.11.19
Årets sms-julekalender til børn handler om Antboy.

Efter en katastrofal start på julemåneden opdager superhelten Antboy, at en indbrudstyv huserer i byen. Tyven kalder sig JuleFanden og efterlader sig ingen tegn på indbrud. Det er, som om han kommer ind gennem skorstenen. De børn, der abonnerer på historien kan hjælpe Antboy ved at ringe og dermed være med til at redde julen. Alle der ringer til Pelle aka Antboy i løbet af december, deltager i lodtrækningen om en signeret Antboy-bog samt en original tegning fra Antboy-bøgerne, tegnet af Erik Petri.

Anderledes julekalender

Historien udfolder sig på sms, det er en sjov og anderledes måde at have julekalender på. Antboy-universet rammer lige ind i børnenes superhelte-interesse, og bøgerne om Antboy er meget efterspurgte.

Elsket børnebogsforfatter

Det er forfatteren Kenneth Bøgh Andersen, der har skabt Antboy-bøgerne og nu også sms-julekalenderen. Kenneth Bøgh Andersen er en af tidens mest populære forfattere for store børn og unge med bøger som serien om DEN STORE DJÆVLEKRIG og ANTBOY bag sig. Kenneth Bøgh Andersen har vundet flere priser bla. Skolebibliotekarernes Børnebogspris, Blixen-Prisen og Orla Prisen tre gange.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig ved at sende en SMS med teksten Antboy til 1277. Herefter vil du hver dag i 24 dage modtage små brudstykker af historien og kan være med til at præge historien.
Julekalenderen er gratis, men koster almindelig sms-takst. Julekalenderen er blevet til i samarbejde med bibliotekerne i Danmark og Forlaget SMSpress.

 

Materialer