Betaling

Du kan selvfølgelig betale både kontant og med kort på biblioteket.

Betalinger af gebyrer og andet kan ske online, når du er logget ind på vores hjemmeside under Min Konto og Lån, Reserveringer og Mellemværende. Du kan betale med kredit- og debitkort (Dankort, Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron), men du skal være opmærksom på, at der et gebyr ved betaling med kreditkort*.

På hjemmesiden, på Hovedbiblioteket og i Bibliografen kan du bruge følgende kort: Dankort, Mastercard, Maestro og Visa.

Du kan selvfølgelig også betale gebyrer og andet på selve biblioteket – både kontant og med kort. På Hovedbiblioteket og i Bibliografen kan du betale med de ovennævnte kort. På bibliotekerne i Værebro, Mørkhøj og Høje Gladsaxe kan du kun betale med Dankort eller kontant.

Nu kan du også betale gebyrer med MobilePay via selvbetjeningsautomaterne på alle biblioteker i Gladsaxe. Læs mere om brug af MobilePay på selvbetjeningsautomaterne.

Gladsaxekortet

Du kan bruge dit Gladsaxekort til at betale med på alle biblioteker. Du kan læse mere om Gladsaxekortet på Gladsaxe Kommunes hjemmeside. 
Link til at læse om Gladsaxekortet på Gladsaxe Kommunes hjemmeside

For at betale via hjemmesiden skal du være tilmeldt med e-mail-adresse.

*Det er gratis at betale med Dankort, VISA/Dankort, Maestro og VISA Electron. Danske MasterCard og Visa: 1,1 % af købsbeløbet. Udenlandske MasterCard og Visa: 2,95 % af købsbeløbet