Reglement

Alle kan låne på biblioteket. Du skal bruge dit sundhedskort som lånerkort, og du bliver meldt ind på et af Gladsaxe Bibliotekerne

Sådan bliver du registreret som bruger

Indmeldelse på biblioteket

Du kan melde dig ind ved personlig henvendelse på et af bibliotekerne i Gladsaxe. Du kan med det samme reservere, låne og benytte de digitale tilbud og bruge de selvbetjente biblioteker.

Indmeldelse via nettet

Er du over 15 år, kan du indmelde dig på nettet med cpr-nummer, email og pinkode. Pinkoden skal bruges sammen med cpr-nummer til at logge på hjemmesiden, låne på selvbetjeningsautomaterne og få adgang til de digitale tilbud. Du kan med det samme reservere på hjemmesiden, men de digitale tilbud er først tilgængelige efter et par dage.

Er du under 15 år, skal du melde dig ind ved personlig henvendelse på biblioteket.

For at låne, reservere og forny bøger, musik og andre materialer, skal du være registreret som bruger. Dit lånernummer (cpr-nummer) og din pinkode er din indgang til din lånerstatus samt til bibliotekets digitale tilbud. Vær opmærksom på, at der er nogle af bibliotekets tilbud, du kun kan benytte, hvis du bor i kommunen.

Sådan låner du

Lånetiden er normalt 1 måned, og det er gratis at låne. Visse materialer har en kortere lånetid. Lånetiden fremgår af udlånskvitteringen.

Det enkelte bibliotek kan fastsætte begrænsninger for den enkelte brugers samlede lån jvf. Bekendtgørelse om biblioteksvirksomhed § 13.

Erstatning

Hvis materialerne bliver ødelagt eller bliver væk, skal de erstattes. Biblioteket påtager sig intet ansvar for skader, der måtte være opstået på brugerens eget udstyr i forbindelse med benyttelse af lånte materialer.

Persondataloven

Biblioteket overholder bestemmelserne i Lov om behandling af personoplysninger
(Persondataloven).


Dette reglement gælder for bibliotekerne i Allerød, Fredensborg, Furesø, Gentofte,
Gladsaxe, Halsnæs, Hillerød, Hørsholm og Lyngby-Taarbæk kommuner.
Er du registreret som bruger i ét af disse biblioteker, bliver du automatisk oprettet
som bruger i de andre biblioteker.