: Google Gmail (2)
  • Film (net)

Google Gmail (2)

(2023)
Med Gmail kan du mere end blot sende en e-mail afsted.

Materialets indhold

Gmail kan fås som app og kan tilgås via Google.dk og fælles for dem er en enkel brugerflade. Kurset viser, hvordan man kan mere end blot skrive en e-mail, men hvordan der en e-mail kan besvares, hvorfor der er 3 TIL-felter, og hvordan adressebogen spiller ind.

Google Gmail (2)

Ens e-mail ligger i skyen, og hvis du modtager en e-mail, så kan de enten besvares kaldet 'Svar' eller videresendes, og du vises, hvornår du gør hvad og hvorfor.

Der er 3 TIL-felter, og det er der en forklaring på, så du nemt ved, hvem der kan se hvad. Og kontaktpersonerne gør det hurtigere at få sendt en e-mail afsted.

app: Ordforklaring
computer: Ordforklaring
digital sky: En digital sky er informationer som adressebogen vist i videoen, som en smartphone eller en computer kan kigge op i.
e-mail: Ordforklaring
Gmail: Med en Google-konto har man også en e-mail-adresse, og Google kalder tjenesten Gmail.
Google:
Ordforklaring
Google Play: Den indgang, hvor i du i Android installerer og opdaterer apps. Den kan også hedde Play butik afhængig af telefonmærker, der kan finde på at omdøbe navnet.
Google-konto: Det anbefales at logge ind med en Google-konto, for ellers bliver ens telefon ikke en smartphone. [se kursus]
tablet: Ordforklaring
wi-fi: Ordforklaring

På iOS (Apple's smartphone og tablet) kan du kun bruge Google-kontoen til apps og som en e-mail til sin Apple-konto.

Mere på ekurser.nu