: Google Android (2)
  • Film (net)

Google Android (2)

(2023)
Din smartphone med Android er din computer i lommen og et værktøj i hverdagen.

Materialets indhold

Din smartphone med Android kan alle de ting, en moderne telefon skal kunne og er det mest udbredte styresystem i verden til mobiltelefoner.

Google Android (2)

Med kurset får du kendskab til, hvordan du med de installerede apps kan slette dem eller opretter genveje, som du kender fra en computer. Disse app-genveje kan også indsættes i en mappe, så der er samling på dem, og mappen kan navngives.

Det er også muligt at dele sit internet med f.eks. sin computer, og skulle uheldet være ude og telefonen forlægges, så har Google sørget for et værktøj, der kan lokalisere den igen.

Android: Orforklaring
app: Ordforklaring
computer: Ordforklaring
Find min enhed: Kun Android-enheder. Find den i Play.
Google:
Ordforklaring
Google Play: Den indgang, hvor i du i Android installerer og opdaterer apps. Den kan også hedde Play butik afhængig af telefonmærker, der kan finde på at omdøbe navnet.
Google-konto: Det anbefales at logge ind med en Google-konto, for ellers bliver ens telefon ikke en smartphone. [se kursus]
hotspot: Et wi-fi-netværk, der fra en smartphone trækker på sine egne data, som den så kan sende ud for andre enheder at logge på.
internet: Ordforklaring
mobildata: Den data, du har i dit telefonabonnement, trækkes fra mobilmasterne og den er baseret på, hvor meget data, der downloades.
smartphone: Ordforklaring
tablet: Ordforklaring
wi-fi: Ordforklaring

På iOS (Apple's smartphone og tablet) kan du kun bruge Google-kontoen til apps og som en e-mail til sin Apple-konto.

Mere på ekurser.nu