Workshop: Lav dine egne insektsnacks med Bugging Denmark

Foto: Claus Gudum Faaborg
Hvordan smager en friteret fårekylling? Kom og smag!
Date
Tid
10:00 - 16:30
Pris
Gratis mød bare op: Gratis
Sted
Bibliotekshaven
Adresse

Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Danmark

Kom og lav din egen snack ud af ferske fårekyllinger som spiddes på en spaghetti og friteres under kyndig vejledning af en udsendt fra Bugging Denmark, Danmarks første urbane insektfarm.

Slut af med lidt krydderi på fårekyllingerne, som kan spises med den crunchy spaghetti. Det er overraskende lækkert! 

I kan også få en smagsprøve på en umami paste fra Bugging Denmark, som er et alternativ til kød, med bl.a. fårekylling, shiitake svampe og tomat serveret på en rugbrødskiks. 

Mens I kokkererer og smager, kan I blive klogere på insekter som fremtidens bæredygtige, sunde og velsmagende fødevare. Hvorfor spise insekter? Hvor i verden gør man det i forvejen? Hvorfor gør vi det mere og mere herhjemme, og har vi egentligt ikke gjort det længe?

Foredraget er en del af endagsfestivalen MadGlad