Svampe i hverdagen – fra mycelium til middagsbord

Svampe er ren magi! Svampe-entusiast Mads Boserup Lauritsen fra TAGTOMAT tager dig med ind i svampenes forunderlige univers og inspirerer dig til at bruge flere svampe i madlavningen – og til, hvordan du kan dyrke svampe derhjemme.
Date
Tid
12:00 - 13:00
Pris
Gratis mød bare op: Gratis
Sted
Under Skyen
Adresse

Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Danmark

Svampe er sunde, lækre og kan bruges som et smagfuldt alternativ til kød – og så kan du ovenikøbet dyrke dem derhjemme. 

Kom og få inspiration til nye opskrifter og viden om, hvordan du skaber umami ud fra simple principper omkring tilberedning og den nyeste viden fra nogle af landets mest toneangivende kokke. 

I foredraget tager Mads Boserup Lauritsen udgangspunkt i TAGTOMATS mangeårige erfaring i at dyrke svampe og ikke mindst formidle viden om dem. 

TAGTOMAT udgiver i efteråret 2025 bogen "Hjemmedyrkede svampe: fra mycelium til måltid", og det er med udgangspunkt i den, at Mads vil føre dig ind i svampenes vidunderlige univers.

Efter foredraget kan du møde TagTomat på en stand, hvor du kan købe kit med hjem til dyrkning af dine egne svampe. 

Foredraget er en del af endagsfestivalen MadGlad