Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Animationsworkshop for hele familien

13.10.20
Efterårsferie

Kom til familie-workshop og lav animationsfilm på iPad. Vi ser en kort film i biografsalen og laver så film sammen. Du skal tage dine egne små legetøjsfigurer, Lego eller modellervoks med, så sørger vi for baggrunde. Du skal også selv have en velopladt iPad med, download gerne appen Film-X animation.

Alle deltagere skal have billet (gratis)

Alder: fra 5 år

Vi skal huske at holde afstand til hinanden. Derfor er der færre deltagere end normalt per hold, så vi har god plads. Det betyder at vi der underviser, ikke kan gå så tæt på jer deltagere som vanligt eller hjælpe helt tæt på. Vi viser selvfølgelig hvordan app'en Film-x animation virker og vi kommer med gode råd og ideer undervejs på behørig afstand, men I skal være forholdsvis selvkørende under workshoppen.

Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.