Print, kopiering og scan

Klar, parat, print!

Vejledning til at printe og kopiere

Print og kopi

For at printe og kopiere skal du registreres som bruger i vores print- og kopisystem. Henvend dig i informationsskranken på dit lokale bibliotek, og få oprettet et personligt print- og kopikort med brugernavn og adgangskode.

Det koster 15 kroner.

Rejsekort

Du kan bruge dit rejsekort som print- og kopikort. Du skal dog stadig have oprettet en print- og kopikonto. Du kan altså ikke bruge de penge, der allerede er på din rejsekortkonto. Det er ikke muligt at benytte andre kort end Rejsekort og print- og kopikort. 

Priser

A4 sort/hvid – 2 kr.
A4 farve  - 4 kr.
A3 sort/hvid – 3 kr.
A3 farve – 5 kr.

Optankning af dit print- og kopikort eller Rejsekort 

Du kan selv optanke dit print- og kopikort eller Rejsekort via Gladsaxe Bibliotekernes hjemmeside: https://print.gladbib.dk/user

Her skal du logge ind med dit brugernavn (cpr. nummer) og din printkortkode. I venstre side kan du vælge det beløb, som du ønsker at indsætte på dit kort. Du kan benytte Dankort, Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron.

Print fra bibliotekets computere (OBS, det er pt. kun muligt at benytte kvikprinter og der kan derfor opstå kø til print)

Ønsker du at printe fra en af bibliotekets computere, bliver du bedt om at logge på med dit brugernavn og adgangskode. Vælg om du vil printe i sort/hvid eller farve, og hvor mange kopier du ønsker at printe. Vælg print og du får nu en pop-up, hvor du skriver brugernavn og adgangskode. Du får nu en oversigt over det print, du har bestilt og først når du trykker OK, bliver printet sat i kø. Du kan printe fra alle bibliotekets computere ved at scanne printkortet over kortlæseren på den printer, du ønsker at bruge.

Print fra egen computer (OBS, du kan pt. ikke printe fra din egen computer)

For at kunne printe fra din egen pc enten hjemmefra eller på biblioteket, skal du skal logge på print og kopisystemet via hjemmesiden.  Du finder log in under ’Print og kopi’.
Du logger in med dit cpr nummer og din printkortkode.
Vælg herefter webprint.

Du får nu en oversigt over det print, du har bestilt og først når du trykker OK, bliver printet sat i kø. Du kan printe fra alle bibliotekets printere ved at scanne printkortet over kortlæseren på den printer, du ønsker at bruge. Det skal ske inden for 24 timer

Brug kopimaskinerne

Log på print- og kopisystemet ved at lægge dit print- og kopikort på kopimaskinens kortlæser. Vælg på kopimaskinens display, hvor mange kopier du ønsker og om det skal være sort/hvid eller farve. Når du er færdig med at kopiere, skal du huske at trykke på ’#’ på kortlæseren for at logge ud. Ellers kan andre bruge din konto.

For at tanke op på dit kort, tjekke saldo etc. gå til vores printsystem.

Scan

Du kan skanne dokumenter eller billeder ind på alle kommunens biblioteker.
Skannerne er gratis at benytte og har du problemer eller spørgsmål er du velkommen til at spørge personalet.

Hjælp!

Mister du dit kort, glemmer din adgangskode eller har problemer med at
printe/kopiere, er du altid velkommen til at kontakte bibliotekets personale