Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
20 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Børn

Barselscafe: Pengecoachen guider til ro og overskud i økonomien

03.09.24
Barselscafé med viden og gode råd om familiens privatøkonomi.

Få begivenheder er så stor en livsomvæltning som at blive forældre – også økonomisk. En del af barslen er måske med færre penge, end da du arbejdede, og samtidig kommer indkøb som bleer, børnetøj og babysvømning til at fylde mere i budgettet.

 Bliv klogere på din og din families privatøkonomi, når Lotte Bidstrup, der også går under navnet ’Pengecoachen’, deler ud af sin store viden om, hvordan du prioriterer din økonomi på barsel.

Her får du bl.a. tips til, hvordan man giver sine børn en god opsparing og gode pengevaner med fra tidligt i livet. Hun giver også gode bud på, hvordan du kan skabe ro og overskud i økonomien til de nye prioriteringer i livet med børn f.eks. ønsket om mere familietid ved deltidsjob, ny uddannelse eller iværksætterdrømme.

Om oplægsholder

Lotte Bidstrup er uddannet bankrådgiver med 15 års erfaring fra den finansielle sektor, inden hun tog en uddannelse som coach for at kunne følge sin drøm om at kunne hjælpe andre med deres privatøkonomi. Som coach har hun hjulpet flere end 100 familier med økonomi og drømme, ligesom hun deler ud af sin viden på instagramprofilen @pengecoachen.

BEMÆRK: Billetterne frigives 14 dage før barselscaféen.