Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
50 kr
Bibliotek
Lokalitet
Sal 2 og Gadehaven
Target
For børn
Børn

Film, foredrag og friluftshygge

10.06.22
Tag med til en skøn eftermiddag i Bibliografen, hvor vi får inspiration til eventyroplevelser med små børn og bagefter hygger med workshop

Tag med, når forfatter og eventyrer Julie Pio Kragelund, i samarbejde med Bibliografen i Bagsværd, viser 2 herlige kortfilm om friluftseventyr med små børn. Undervejs holder Julie oplæg om hvordan du selv kan komme på store og små eventyr med dine børn. Her kan du høre Julies helt konkrete, ærlige og kærlige råd, tips og do’s and dont’s til, hvordan du selv kan planlægge og komme ud på cykelture, shelterture, vandreture og andre skønne eventyr tilrettelagt i børnehøjde.

Efter film og foredrag holder vi workshop med stenmaling, pindesnitteri, bålfad og skumfidushygge, naturbingo og meget andet hyggeligt. Vi byder undervejs på gifler, bananer, kiks, skumfiduser, juice og kakao, så der ikke er små sultne maver.

Julie Pio Kragelund er forfatter til bøgerne “Friluftsrollinger – sådan kommer du ud i naturen med dine små børn” fra 2020 og “Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker” fra 2021.

Kortfilmene “Friluftsrollinger på cykelekspedition” og "Friluftsrollinger i fjeldet” er både inspiration og hjælp til forældre, der gerne vil ud at opleve naturen sammen med deres små børn. Her får I set, hørt og oplevet et 12 dages cykeleventyr i skønne Nordsjælland og en 4 dages fjeldvandretur i fantastiske Norge.