Om dette arrangement

Tid
11:30 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Bibliotekshaven
Target
For børn
Børn

Garn Graffiti gør Byen Blød

19.06.21
Kreativ workshop for hele familien

Kom og leg med, når vi udforsker gadekunstens bløde sider med garngraffiti og gadekunst workshop.

Der sker noget magisk, når vi blander det bløde med det hårde, og det skal vi lege med i dagens workshop. Kom og lav dit helt eget værk til gaden, postkassen eller rækværket og hjælp os med at pynte Bibliotekshaven med de bløde, farverige designs.   

Bag workshoppen står Søs Uldal-Ekman som er uddannet kunst- og kulturformidler og som er udøvende gadekunstner. Gennem de sidste 15 år har hun beskæftiget sig med kunst og kreativitet og fyldt verden med flere farver.

Workshoppen er en af Gladsaxe Bibliotekernes ”Velkommen tilbage”-arrangementer: I hele juni fejrer vi, at vi igen kan byde jer indenfor på bibliotekerne med ekstra mange spændende, gratis arrangementer for hele familien.

Alder: fra 4 år.  Bemærk det er både børn og voksne der skal have billet

Coronapas + ID

Vær opmærksom på, at du også skal fremvise gyldigt Coronapas og ID ved arrangementer, som foregår udenfor (personer under 15 år undtaget) ifølge myndighedernes retningslinjer. Samme krav gælder, hvis du vil ind på biblioteket. Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.