Foto: Supermercat Studio

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Hiphopkoncert med HipSomHap

19.06.21
Hiphop i børnehøjde med en af de varmeste navne indenfor dansk børnemusik

Det bliver med garanti en fest, når den populære hiphopduo, HipSomHap, kommer til Bibliografen og spiller alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. 

HipSomHap er med hundredvis af koncerter og millioner af streams et af de varmeste navne i dansk børnemusik. Tween-idolerne er aktuelle med nyt album og går på scenen for at skabe en gigantisk hiphop-fest i børnehøjde. Missionen er klar: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool!  

Koncerten er en af Gladsaxe Bibliotekernes ”Velkommen tilbage”-arrangementer: Frem til sommerferien fejrer vi, at vi igen kan byde jer indenfor på bibliotekerne med ekstra mange spændende, gratis arrangementer for hele familien.  

Alder: 6 - 12 år. Både børn og voksne skal have billet.

Coronapas + ID 

Vær opmærksom på, at du skal fremvise gyldigt Coronapas og ID for at deltage i arrangementet (personer under 15 år undtaget) ifølge myndighedernes retningslinjer. Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.