Billede fra filmen De Umyndige af to unge mennesker.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
95 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Film

GLADSAXE:DOX – De Umyndige + mød Lisbeth Zornig Andersen

27.03.23
Stærk dokumentar med besøg af Lisbeth Zornig Andersen.

Verdens bedste dokumentarfilm – lige her i Gladsaxe. Bibliografen og CPH:DOX har sammen skræddersyet et helt særligt program med fantastiske film til festivalen GLADSAXE:DOX.

‘De umyndige- Bravehearts’ er fortællingen om børn og unge, der søger hjælp og husly på Danmarks eneste krisecenter for børn under 18 år. Mange er hjemløse, nogle fortæller, at de er flygtet fra vold i hjemmet eller andre svigt og uholdbare situationer. De beder om hjælp til at komme væk og ønsker mere end noget andet et trygt sted at bo. Fælles for dem er, at de ikke føler sig hørt af myndighederne. Stifteren af krisecenteret, Jette Wilhelmsen, og hendes personale tager imod de unge, giver dem husly og støtter dem i at komme i dialog med myndighederne og sørger for, at de bliver hjulpet i forhold til egne rettigheder.

Efter filmen fortæller forfatter, dokumentarist og debattør Lisbeth Zornig Andersen om sit arbejde med udsatte unge via sit firma ”Huset Zornig”. Zornig er blandt andet kendt for selvbiografien ”Zornig – vrede er mit mellemnavn”.

Køb billetter på Bibliografens hjemmeside, hvor du også kan se det fulde program for GLADSAXE:DOX.