Logo for GLADSAXE DOX

Om dette arrangement

Tid
17:30 - 19:30
Pris
95 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Film

GLADSAXE:DOX: Kampen om Mennesket

24.04.23
Stjernebesat debatfilm om at være menneske i det moderne samfund.

Verdens bedste dokumentarfilm – lige her i Gladsaxe. Bibliografen og CPH:DOX har sammen skræddersyet et helt særligt program med fantastiske film til festivalen GLADSAXE:DOX.

Svend Brinkman, Caspar Eric, Anne Sophia Hermansen og en lang række andre af landets mest prominente stemmer bidrager til denne debatskabende film om menneskesynet.

’Kampen om mennesket’ er en stjernebesat debatfilm, der løfter sløret for et intenst opgør, vi alle er en del af. Filmen handler om menneskesynet – vores forestillinger og idealer om mennesket, og hvordan vi forsvarer vores menneskesyn i en intens kamp, der rækker fra samfundets store scener til det enkelte menneskes bevidsthed. Det er en film, der er bygget finurligt op i kapitler og kommer omkring personlige historier, der har det tilfælles, at de giver stemme til mennesker, der (som alle andre, men i højere udstrækning) på egen krop har oplevet, hvad vores fælles idealer for, hvad et menneske er eller bør være, har af menneskelige konsekvenser. Vævet elegant sammen af så forskellige samfundsstemmer som Svend Brinkmann, Caspar Eric, Anne Sophia Hermansen, Alberte Clement Meldal, Kaspar Colling Nielsen, Anna Libak og Frederik Stjernfelt.

GLADSAXE:DOX finder sted i marts - april og kan byde på 6 spændende film. Film der inviterer os ud i verdens hjørner og helt ind i virkelige menneskers liv.

Køb billetter på Bibliografens hjemmeside, hvor du også kan se det fulde program for GLADSAXE:DOX.

 

Tags