Foto: Marie Hald

Om dette arrangement

Tid
17:30 - 19:40
Pris
90 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Gå ikke glip af

’70/30’ - tæt på tilblivelsen af en af verdens mest ambitiøse klimalove 

23.08.21
Oplev dokumentaren og stil spørgsmål til instruktøren

Oplev dokumentaren ’70/30′, der skildrer tilblivelsen af en af verdens mest ambitiøse klimalove - med unik adgang til forhandlinger i kulisserne og de unge aktivisters kamp på gaden. Efterfølgende kan du møde filmens instruktør, Phie Ambo, der svarer på spørgsmål fra salen.   

I 2019 gik tusindvis af danske børn og unge på gaden. De droppede skolen for at demonstrere for klimaet, mobiliserede deres forældre og bedsteforældre og krævede handling - nu. Da der senere på året blev udskrevet valg, stod det klart, at en grøn klimapolitik trak stemmer, og med ét kom klimaet øverst på den politiske dagsorden. Nu skal den nye regering sætte handling bag valgløfterne. Kan politikere, borgere og erhvervsliv finde hinanden og gøre Danmark til et grønt foregangsland – eller vil ambitionerne drukne i takt med, at den nye klimalov møder virkeligheden? 

Billet købes via Bibliografens hjemmeside   

Arrangementet er en del af Gladsaxes Bæredygtighedsfestival i uge 33 og 34 med masser af arrangementer for hele familien med inspiration til at gøre verdensmål til hverdagsmål.