Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:30
Pris
50 inkl. mad (drikkevarer købes separat)
Lokalitet
Magnes Madshus
Target
For alle
Gå ikke glip af

Bæredygtig quiz & middag i Magnes Madhus 

18.08.21
Test din viden om bæredygtighed - og prøv hvor godt en klimavenlig ret kan smage!

Tag familien med på Magnes Madhus og test jeres viden om bæredygtighed - og prøv hvor godt en klimavenlig ret kan smage! Grønt IDÈcenter står for viden med Jesper Bjerring Larsen som quizmaster, mens Magnes Madhus står for smagen.  

Som opvarmning til arrangementet kan I være med til at fejre vinderen af Gladsaxe Kommunes Bæredygtighedspris 2021, som kåres kl. 16 i Bibliotekshaven.  

Arrangementet er en del af Gladsaxes Bæredygtighedsfestival i uge 33 og 34 med masser af arrangementer for hele familien med inspiration til at gøre verdensmål til hverdagsmål. 

For alle – quiz egnet fra 9 år

Coronapas + ID  

Vær opmærksom på, at du skal fremvise gyldigt Coronapas og ID for at deltage i arrangementet (personer under 16 år undtaget) ifølge myndighedernes retningslinjer. Alle arrangementer afholdes efter gældende retningslinjer fra myndighederne, og forholdene kan ændre sig. Derfor kan du følge med på vores hjemmeside, gladsaxe.dk/bibliotek, ligesom du skal orientere dig om retningslinjerne, når du møder op til arrangementerne. Er du syg eller har symptomer på sygdom, så bliv hjemme.