Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis - bare mød op
Lokalitet
Krimihjørnet
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Onlinerejse til Baskerlandet

30.11.22
Vi tager sammen til Baskerlandet for at lære om området. Vi møder eksperter, græsrødder og lokale ildsjæle

Rejs Europa rundt hjemmefra – sammen med andre! 

Hver anden onsdag kan du sammen med andre rejse med til et nyt europæisk land fra din stue eller fra Gladsaxe Hovedbibliotek.

Savner du at rejse? Og det fællesskab der opstår med andre, når man deler gode fælles rejseoplevelser? Nu kan du hver anden onsdag kl. 14-17 tage med til et nyt europæisk land hjemme fra din stue - online sammen andre.

Eller du kan rejse med fra Gladsaxe Hovedbibliotek, hvor vi samles for at følge rejsen på storskærm og hygge os med hinanden. Det er gratis at deltage, og rejsen går denne gang til Baskerlandet.

Få et unikt indblik i samfund, kultur og historie

Det er oplysningsforbundet DEO, der står bag rejserne, hvor erfarne rejseledere gør os klogere på landenes historie, samfund og politik. Vi ser de lokale seværdigheder, hører om lokal kultur og mad. Samtidig får vi mulighed for at møde eksperter, græsrødder og lokale ildsjæle som giver os et unikt indblik i det pågældende land – live.

Rejs med fra biblioteket

Det er hyggeligere at rejse sammen med andre. Derfor inviterer vi dig på fælles rejse fra Gladsaxe Hovedbibliotek, hvor vi mødes ’Under Skyen’ og følger rejsen på den opstillede storskærm.

Er din rejselyst blevet vækket, kan du komme forbi uden tilmelding, slå dig ned med en kop kaffe, følge rejsen og få en hyggesnak med dine rejsefæller.

Rejs med hjemme fra din stue

Foretrækker du at være med på rejsen hjemmefra, har du mulighed for at følge rejsen fra din egen computer eller tablet – online sammen med andre.

Det er let at komme med. Du tilmelder dig på www.deo.dk eller ringer til Oplysningsforbundet DEO på tlf. 70263666. Så får du en mail med rejsens program og oplysninger om landet, og hvordan du kobler dig på.

Hvis det er første gang, bliver du taget i hånden med grundig instruktion i at komme online, og DEO er parat til at hjælpe over telefonen. Før hver rejse er der en testtime, hvor du kan tjekke, at du kan komme rigtigt på.

Det er Oplysningsforbundet DEO, der gennemfører rejserne. VELUX FONDEN støtter med en udviklingsbevilling og Gladsaxe Kommune har partnerskab i projektet.