Billede fra operaen Barberen i Sevilla

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 22:30
Pris
150 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Operabio: Barberen i Sevilla

25.11.22
Operaklassiker på Bibliografens lærred.

Bliv i forrygende godt humør af Rossinis skønne upstairs/downstairs opera.

Barberen i Sevilla er uden tvivl den mest berømte opera-buffa i musikhistorien og en kilde til evig glæde. Rossini komponerede den på få uger og lånte ouverturen og genbrugte musik fra sine egne både seriøse og komiske værker. Alle de verdenskendte musiske passager er dog nye. Barberen i Sevilla var en af de første operatriumfer i Europa. Med sin utrolige fremdrift og ungdommelige jubel var dette værket, der grundlagde Rossinis strålende internationale ry. Med denne nye produktion af det altid populære mesterværk fik den italienske sceneinstruktør Damiano Michieletto sin Paris Opera-debut og skabte en utrolig rutschebanetur, hvor du skal holde på hat og teaterkikkert.

Om Operabio

Bibliografen viser fra september 2022 til marts 2023 otte produktioner af storslåede operaer med stor lyd og flotte billeder.

At se opera i biografen er som at være der selv, og i denne sæson bliver Bibliografens mørke henført til de store operascener på Bregnez Festival, Paris operaen, Operaen i Zürich, Berlin statsopera med flere.

Pris pr. forestilling: 150,- kr.

4 forestillinger eller flere: Pris pr. forestilling: 130,- kr. Denne rabat opnås i Bibliografens billetsalg ved køb af 4, eller flere, forskellige forestillinger.

Hver forestilling har indlagt en pause på ca. 20 minutter. Bibliografens café vil til forestillingerne have Operatilbud på nogle udvalgte forfriskninger.

Køb billetter på Bibliografen.dk.

Du kan også se det fulde program for sæsonen på Bibliografens hjemmeside.