Billede fra operaen Carmen

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 19:00
Pris
150 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Operabio: Carmen

08.12.22
Operaklassiker på Bibliografens lærred.

Carmen kaldes med rette ”Operaernes dronning” og har siden premieren været en af de mest spillede operaer i verden. Den franske komponist Georges Bizets mest succesrige opera opføres her på verdens største flydende scene ved Bodensøen i Bregenz. Kulisserne er designet af den britiske kunstner Es Devlin, og instruktøren er Kasper Holten. For den danske instruktør handler denne opera om skæbne og besættelse samt to mennesker, der behandles som outsidere.

Den fransk opera-mezzosopran Gaëlle Arquez ikke kun synger og spiller Carmen, hun ER Carmen. Den svenske tenor Daniel Johansson brillierer som Don José.

Om Operabio

Bibliografen viser fra september 2022 til marts 2023 otte produktioner af storslåede operaer med stor lyd og flotte billeder.

At se opera i biografen er som at være der selv, og i denne sæson bliver Bibliografens mørke henført til de store operascener på Bregnez Festival, Paris operaen, Operaen i Zürich, Berlin statsopera med flere.

Pris pr. forestilling: 150,- kr.

4 forestillinger eller flere: Pris pr. forestilling: 130,- kr. Denne rabat opnås i Bibliografens billetsalg ved køb af 4, eller flere, forskellige forestillinger.

Hver forestilling har indlagt en pause på ca. 20 minutter.

Bibliografens café vil til forestillingerne have Operatilbud på nogle udvalgte forfriskninger.

Køb billetter på Bibliografen.dk.

Du kan også se det fulde program for sæsonen på Bibliografens hjemmeside.