Billede fra operaen Den Glade Enke

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 20:00
Pris
150 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Operabio: Den glade enke

25.09.22
Operaklassiker på Bibliografens lærred.

At opleve Franz Lehars Den glade enke er at omgive sig med en vidunderlig verden af operetter. Du bliver simpelthen nødt til at synge med på de kendte strofer. 

Dirigent Franzl Welser-Möst og orkesteret i Zürich Opera får musikken til at boble som en liflig Dom Perignon 96. Sådan skal operette opføres! Det er ligeledes med kunstnere, der virkelig forstår netop denne operette og som gennemfører fortolkningen på en fortryllende måde. Lehár kan ikke iscenesættes smukkere, mere provokerende og mere trofast over for værket. 

Med Dagmar Schellenberger og Rodney Gilfry i hovedrollerne og endnu et andet drømmepar, Ute Gfrerer og verdenstenoren Piotr Beczala.


Om Operabio

Bibliografen viser fra september 2022 til marts 2023 otte produktioner af storslåede operaer med stor lyd og flotte billeder.

At se opera i biografen er som at være der selv, og i denne sæson bliver Bibliografens mørke henført til de store operascener på Bregnez Festival, Paris operaen, Operaen i Zürich, Berlin statsopera med flere.

Pris pr. forestilling: 150,- kr.

4 forestillinger eller flere: Pris pr. forestilling: 130,- kr. Denne rabat opnås i Bibliografens billetsalg ved køb af 4, eller flere, forskellige forestillinger.

Hver forestilling har indlagt en pause på ca. 20 minutter. Bibliografens café vil til forestillingerne have Operatilbud på nogle udvalgte forfriskninger.

Køb billetter på Bibliografen.dk.

Du kan også se det fulde program for sæsonen på Bibliografens hjemmeside.