Billede fra operaen Lohrengrin

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 19:00
Pris
150 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Operabio: Lohengrin

07.11.22
Operaklassiker på Bibliografens lærred.

Det er med stor glæde, at vi inviterer dig inden for til Wagners opera Lohengrin. Denne gang fra La Scala i en fremragende udgave oprindelig skabt til Bayreuth-festivalen 2018. Den prægtige forestilling er dirigeret af tidens store Wagner dirigent Christian Thielemann og med kunstnere i verdensklasse: Piotr Beczala som Lohengrin, Anja Harteros som Elsa, Waltraud Meier som Otrud og Tomasz Konieczny som Telramund.

Den amerikanske instruktør Yuval Sharons forestilling er af Opernwelt blevet kaldt "En af de mest interessante nyskabelser i det musikalske landskab".

Piotr Beczala er fremragende som Lohregrin, og Anja Harteros er Elsa. Ortrud spilles med dominerende tilstedeværelse af den uforlignelige Waltraud Meier.

 

Om Operabio

Bibliografen viser fra september 2022 til marts 2023 otte produktioner af storslåede operaer med stor lyd og flotte billeder.

At se opera i biografen er som at være der selv, og i denne sæson bliver Bibliografens mørke henført til de store operascener på Bregnez Festival, Paris operaen, Operaen i Zürich, Berlin statsopera med flere.

Pris pr. forestilling: 150,- kr.

4 forestillinger eller flere: Pris pr. forestilling: 130,- kr. Denne rabat opnås i Bibliografens billetsalg ved køb af 4, eller flere, forskellige forestillinger.

Hver forestilling har indlagt en pause på ca. 20 minutter.

Bibliografens café vil til forestillingerne have Operatilbud på nogle udvalgte forfriskninger.

Køb billetter på Bibliografen.dk.

Du kan også se det fulde program for sæsonen på Bibliografens hjemmeside.