Billede fra operaen Parsifal

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
150 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Operabio: Parsifal

18.03.23
Operaklassiker på Bibliografens lærred.

Parsifal er Richard Wagners mesterværk og sidste opera, det er på mange måder summen af hans værker, og måske stiller operaen spørgsmålet: Hvem er jeg? Hvad skal jeg tro? Hvordan finder jeg ud af det?

Instruktøren Kirill Serebrennikovs radikale læsning af Wagners sidste storslåede opera på Wiener Staatsoper betragter Parsifal som en befrielsesopera, nemlig som en befrielse fra sig selv gennem erkendelsen af, at vejen til frihed kun kan tackles af en selv.

Det er med Jonas Kaufmann som Parsifal og Elīna Garanča i sin rolledebut som Kundry; to af tidens store ikoner i førsteklasses vokalform og fordybet i deres roller i en grad, der overskrider den hype, der omgiver dem. Philippe Jordan, der dirigerer Wiens statsoperas orkester, vælger en lys, hurtig Wagner.

Om Operabio

Bibliografen viser fra september 2022 til marts 2023 otte produktioner af storslåede operaer med stor lyd og flotte billeder.

At se opera i biografen er som at være der selv, og i denne sæson bliver Bibliografens mørke henført til de store operascener på Bregnez Festival, Paris operaen, Operaen i Zürich, Berlin statsopera med flere.

Pris pr. forestilling: 150,- kr.

4 forestillinger eller flere: Pris pr. forestilling: 130,- kr. Denne rabat opnås i Bibliografens billetsalg ved køb af 4, eller flere, forskellige forestillinger.

Hver forestilling har indlagt en pause på ca. 20 minutter. Bibliografens café vil til forestillingerne have Operatilbud på nogle udvalgte forfriskninger.

Køb billetter på Bibliografen.dk.

Du kan også se det fulde program for sæsonen på Bibliografens hjemmeside.