Billede fra operaen Rosenkavaleren

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 17:00
Pris
150 kr.
Bibliotek
Target
For voksne
Gå ikke glip af

Operabio: Rosenkavaleren

26.02.23
Operaklassiker på Bibliografens lærred.

Multimediekunstneren André Heller får sin længe ventede, kritikerroste debut som sceneinstruktør på Berlins Statsopera med Richard Strauss' tragikomiske Rosenkavalier.

I denne elegante forestilling skal vi opleve allehånde fortrædeligheder i de fine familier. Under overfladen af sin let strømmende dialog og overdådig musik udforsker Rosenkavaleren udviklingen blandt de menneskelige relationer, både personlige og samfundsmæssige. 
Mesterdigenten Zubin Mehta leder det fantastiske orkester i Staatskapelle Berlin og en besætning af sangere såsom de uovertrufne Camilla Nylund og Günther Groissböck.

Om Operabio

Bibliografen viser fra september 2022 til marts 2023 otte produktioner af storslåede operaer med stor lyd og flotte billeder. At se opera i biografen er som at være der selv, og i denne sæson bliver Bibliografens mørke henført til de store operascener på Bregnez Festival, Paris operaen, Operaen i Zürich, Berlin statsopera med flere.

Pris pr. forestilling: 150,- kr.

4 forestillinger eller flere: Pris pr. forestilling: 130,- kr. Denne rabat opnås i Bibliografens billetsalg ved køb af 4, eller flere, forskellige forestillinger.

Hver forestilling har indlagt en pause på ca. 20 minutter. Bibliografens café vil til forestillingerne have Operatilbud på nogle udvalgte forfriskninger.

Køb billetter på Bibliografen.dk.

Du kan også se det fulde program for sæsonen på Bibliografens hjemmeside.