Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis - bare mød op
Target
For alle
Gå ikke glip af

Visible Mending med Klimamusen

27.04.24
Lær at lappe dit tøj: Fra ærgerlige huller til flotte detaljer

Har yndlingsblusen fået et hul? Nu kan du få inspiration til at reparere den på en fed måde, når vi får besøg af Anna Kjær Voss, bedre kendt som Klimamusen, som fortæller om Visible Mending.

Visible Mending (på dansk ‘synlig reparation') er, når du synligt lapper huller i dit tøj eller andet materiale f.eks. ved at brodere mønstre og små figurer – og på den måde pynter tøjet, som får sit helt eget særpræg. Det er samtidig mere bæredygtugt at reparere dit tøj fremfor at smide ud og købe nyt.

Efter en halv times inspirationsopæg om Visible Mending, svarer Anna på spørgsmål, giver gode råd til huller og tøjreparation og sælger sine broderikits. 

Tøjbyttemarked på Hovedbiblioteket

Oplægget om Visible Mending er en del af Hovedbibliotekets store tøjbyttemarked, som foregår samme dag kl. 10-14. Så måske kan du finde noget lækkert brugt tøj med et hul eller to, som du kan øve dig på. Læs om tøjbyttemarked

Lørdag 27. april er store byttedag i hele landet. Og udover tøj, kan du også bytte planter på Hovedbiblioteket denne dag. Læs om frø- og plantebyttedag

En del af UGE17

Arrangementet er en del af UGE17, hvor vi sammen med biblioteker, organisationer, institutioner og ikke mindst borgere over hele Danmark sætter fokus på FN’s 17 verdensmål gennem en uge med spændende arrangementer og aktiviteter – i år med fokus på den grønne omstilling. 

Se hele programmet for verdensmålsugen på gladbib.dk/uge17-2024
 

Tags