Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Online - deltagelse via tilsendt link
Target
For alle
Kurser

Ord på vej – digitale skriveværksteder

02.12.21
Skriv sammen med ligesindede hjemme fra stuen

Kan du lide at skrive, og har du lyst til at arbejde med din skrift?  

Vær med til at skrive hjemme fra din egen stue sammen med ligesindede, når vi mødes i det digitale skriveværksted, som foregår som en kombination af oplæg og skriveøvelse samt uformel oplæsning af de skrevne tekster.  

Vi dykker ned i nogle litteraturhistoriske perioder som f.eks. romantikken og det moderne gennembrud for at blive inspireret til at se verden – og måske vores egen nutid – med andre briller. 

Du bliver klogere på din egen skrift undervejs ved at prøve forskellige indgange til at skrive skønlitteratur og møder andre, der skriver eller gerne vil i gang med at skrive. 

Ord på Vej er et startkabel til mere skrivning, og alle skrivelystne er velkomne! 

Gladsaxe Bibliotekernes litteraturformidler Daniel Boysen står bag skriveværkstedet. Han er selv forfatter og har gennem flere år stået i spidsen for forskellige skriveværksteder.    

Praktisk: 

Tilmeld dig arrangementet via "Bestil Billetter". Inden skriveværkstedet begynder, får du tilsendt et link. Dette link giver adgang til det online skriveværksted i programmet Microsoft Teams, som automatisk åbner i din browser. Du skal blot have en computer samt internet for at være med.