Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Store sal
Target
For voksne
Litteratur & foredrag

Børn med overbelastet nervesystem

20.02.23
Hvad sker der i børn med pressede nervesystemer, og hvad kan du gøre som voksen?

Flere og flere børn og unge oplever et nervesystem på overarbejde. De har ondt i maven, sover dårligt, ryster, har svært ved at få vejret og mangler måske lyst til at komme i skole. Pernille Thomsen har i mange år beskæftiget sig med, hvad der sker i barnehjernen og barnekroppen, når den oversvømmes af stresshormoner. Derfor har hun skrevet bogen ’Børns mentale sundhed – når nervesystemet er på overarbejde’, som dette foredrag tager udgangspunkt i.

Til foredraget kommer hun med en let forståelig forklaring på de fysiologiske fodspor, et presset nervesystem sætter i kroppen, og konkrete værktøjer til, hvordan du hjælper et overophedet barnesind.

Om foredragsholder

Pernille Thomsen er socialpædiatrisk fysioterapeut med over 30 års erfaring. Hun har specialiseret sig i at behandle børn - primært med stress, angst, autisme eller ADHD, samt børn der bøvler med et overbelastet nervesystem. Hendes tilgang er baseret på naturvidenskabelighed og troen på, at en ærlig kommunikation i børnehøjde er det, der virker bedst.